Σκάκι: O A.O. Κρανιδίου χάλκινο μετάλλιο στο Κύπελλο Πελοποννήσου

Το διήμερο 26-27Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, το Final 4 του κυπέλλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Φιναλίστ ήσαν οι ομάδες του Α.Ο. Κρανιδίου, του Π.Σ. Σπάρτης, του Σ.Ο. Φιλιατρών και του Ν.Ο. Καλαμάτας.
Στον ημιτελικό η ομάδα του Κρανιδίου, μετά από συγκλονιστική μάχη έχασε από την ομάδα της Σπάρτης με 1,5-2,5. Στον μικρό τελικό, σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς, επικράτησε του Ν.Ο. Καλαμάτας με σκορ 2,5-1,5 και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Για μία ακόμα φορά ο Α.Ο. Κρανιδίου ήταν παρών στην τελική φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Πελοποννήσου, με πολύ καλή εμφάνιση που αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.
Για τον Α.Ο. Κρανιδίου, συνολικά σε όλες τις φάσεις του κυπέλλου για το 2022, αγωνίστηκαν οι: Κάγκας Κωνσταντίνος, Λυκουριώτης Παντελής, Χρυσάφης Αργύρης, Αυδούλη Ευαγγελία και Βλαχόπουλος Παναγιώτης.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Σ.Ο. Φιλιατρών για την πολύ καλή φιλοξενία και εύχεται στους αθλητές της καλή συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας!

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ