«Αρωγή Λόγου & Μάθησης»: Ένα σύγχρονο κέντρο ειδικής αγωγής στην Ερμιόνη

Τα μαθήματα ξεκίνησαν!

Η Ερμιόνη φιλοξενεί ένα σύγχρονο κέντρο ειδικής αγωγής: Το «Αρωγή Λόγου & Μάθησης».
Το κέντρο, που άνοιξε τις πόρτες του για τη νέα σχολική χρονιά, ξεκίνησε τα μαθήματά του τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.
Υπεύθυνη του κέντρου είναι η Γεωργία Βόντα, Πτυχιούχος Ειδική Παιδαγωγός, με Μεταπτυχιακό στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.
Μέσα από τις υπηρεσίες του κέντρου, γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι μαθησιακές δυσκολίες, όπως η δυσλεξία, η διάσπαση προσοχής, οι διαταραχές επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού, ο τραυλισμός, αλλά και η δυσαριθμησία.
Πέρα από ατομικές συνεδρίες, υπάρχουν δυνατότητες για συνεδρίες κατ’ οίκον, ομαδικά τμήματα καθημερινής μελέτης και μαθήματα στο χώρο του παιδιού.
Το κέντρο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συμβουλευτική των γονέων, προσφέροντας τους υποστήριξη και κατευθύνσεις για την καλύτερη εξέλιξη του παιδιού τους.
Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το «Αρωγή Λόγου & Μάθησης» και τις υπηρεσίες που προσφέρει, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6972413268 – 27540 31456 ή να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση: arwgiv@gmail.com.
Στην Ερμιόνη, οι γονείς και τα παιδιά έχουν πλέον έναν αξιόπιστο σύμμαχο στον αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και εκπαίδευσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ