Σάββας Πούμπουρας: Το unfollow στη Μενεγάκη, η εξάρτηση από το αλκοόλ και ο γάμος στις Σπέτσες

Το συμβόλαιο του Σάββα Πούμπουρα με το Mega όπως είναι γνωστό τελειώνει σε λίγο καιρό και εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι δεν θα συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.
Ο παρουσιαστής που ξεχωρίζει για το χιούμορ του πριν λίγους μήνες όταν τον ρώτησαν για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη άφησε υπονοούμενα ότι δεν θα συνεχίσει μαζί της.
«Η εκπομπή πάει όμορφα αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία θα τελειώσει. Δεν έχουμε συμβόλαιο επ’ αόριστον. Εγώ τελειώνω φέτος το καλοκαίρι. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ζω την κάθε μέρα, γιατί πλέον ό,τι προγραμματίζεις πέφτεις από τα σύννεφα, αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Οπότε ζω το σήμερα κι ό,τι είναι να ‘ρθει θα έρθει» είχε δηλώσει ο Σάββας Πούμπουρας.
Αποκάλυψε έμμεσα ότι δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη
Μετά από ένα ρεπορτάζ  που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» σύμφωνα με το οποίο ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας από τους τέσσερις συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη που δεν θα συνεχίσουν μαζί της του χρόνου, ο ίδιος πραγματοποίησε ένα Q & A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το επιβεβαίωσε έμμεσα.
«Ότι συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη. Κόσμος προσλαμβάνεται, κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται, άλλοι ολοκληρώνουν την σύμβασή τους, το συμβόλαιό τους, οτιδήποτε.Αυτό συμβαίνει στον κόσμο από τότε που ξεκίνησαν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Επίσης όπως ουδείς αναντικατάστατος έτσι και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή όλοι θα φύγουμε από κάπου κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας στο Instagram του.
Η ατάκα – καρφί της Ελένης και η απάντηση του Σάββα
Αίσθηση προκάλεσε την Τετάρτη η ατάκα-καρφί της Ελένης Μενεγάκη προς τον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής της.
«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη, που προκάλεσαν αίσθηση και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.
Μετά τον έντονο σχολιασμό αυτού του στιγμιότυπου, ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται πως έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram.
Αρχικά, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο όπου λέει με ύφος «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία έγραψε: «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον».
Το unfollow στην Ελένη Μενεγάκη
Πριν από λίγη ώρα όπως διαπιστώσαμε στον προσωπικό λογαριασμό του Σάββα Πούμπουρα στο Instagram, ο παρουσιαστής έκανε unfollow την Ελένη Μενεγάκη. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια εξακολουθεί να τον ακολουθεί. Όπως και να έχει μία τέτοια κίνηση μαρτυρά πως η σχέση του με την γνωστή παρουσιάστρια δεν είναι και η καλύτερη!
Facts από τη ζωή του Σάββα Πουμπουρα
Ο Σάββας Πούμπουρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Η καριέρα του ξεκίνησε στις αρχές του 2000 όπου έκανε κάποια διαφημιστικά σπότ, ενώ το 2004, ξεχώρισε στη διαφήμιση της NOVA όπου υποδύθηκε έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για την νίκη της Ελλάδος στο Euro.
Το 2008 ξεκίνησε τη καριέρα του στην παρουσίαση, στην πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, ως συμπαρουσιαστής μέχρι και το 2010.
Το 2010 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο του ελληνικού “Dancing with the stars” τερματίζοντας στην 6η θέση. Παράλληλα, είχε συμμετάσχει στην καθημερινή σειρά του ANT1 “Κάρμα” ως ηθοποιός.
Χαρακτηριστική στιγμή της καριέρας του ήταν και η εκπομπή “Πλάκα κάνεις” μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο, όπου το γέλιο «χτυπούσε κόκκινο» με τις πλάκες που κάνανε.
Στο ίδιο μοτίβο παρουσίασε το οικογενειακό reality με φάρσες “Οικογένεια της συμφοράς” στον ANT1. Το 2015 συμμετείχε ως συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο παιχνίδι “Ελλάδα Σ΄Αγαπώ” που προβλήθηκε από το Mega.
Τις επόμενες 2 σεζόν, συνέχισε την πορεία του ως παρουσιαστής, το 2016 στον ΑΝΤ1, τον ΑLPHA και το 2017 στο STAR.
Το 2018 βρέθηκε ξανά στο πλατό του “Dancing with the stars”, αυτή τη φορά στο ρόλο του παρουσιαστή στα backstage. Επίσης, είχε παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης Nomads στον ANT1.
Στο παρελθόν έχει κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή στον Ρυθμό 9,49  παρέα με την Όλγα Φαρμάκη και τη Ζωή Κρονάκη.
Από το 2022 τον βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, στην μεσημεριανή εκπομπή Ελένη στο Mega.
«Έχουμε δέσει ωραία και χαίρομαι πολύ με αυτή τη συνύπαρξη. Χαίρομαι που μου έχει δώσει τον χώρο να είμαι αυτό που θέλω εγώ να είμαι και όχι εκείνο που ίσως εκείνη θα είχε στο μυαλό της. Δεν με έχει βάλει σε κουτιά. Με έχει αφήσει ελεύθερο να μπορώ να κάνω αυτά που μου αρέσουν στην εκπομπή της. Της το δίνω αυτό», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σάββας. Βέβαια το γεγονός πως έχει κάνει unfollow την παρουσιάστρια του Mega, μαρτυρά πως η άλλοτε καλή σχέση που είχαν ανήκει στο παρελθόν.
Ο γάμος με την Αρετή Θεοχαρίδη στις Σπέτσες
Ο Σάββας Πούμπουρας είναι παντρεμένος με την Αρετή Θεοχαρίδη, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε το 2011. Αρχικά, ήταν φίλοι, ωστόσο στη συνέχεια ερωτεύτηκαν και το 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό. Μετά από 2 χρόνια ήρθε στον κόσμο η μικρή τους κόρη.
Τον Ιούλιο του 2021 οι δύο τους έκαναν θρησκευτικό γάμο στις Σπέτσες και βάφτισαν την κορούλα τους, η οποία πήρε το όνομα Κύνθια.
Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε όπως ακριβώς το φαντάζονταν. Μαζί με λίγους μόνο καλούς φίλους και συγγενείς, σε μια λιτή τελετή δίπλα στο κύμα.
Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Παρασκευής ενώ κάποιοι από τους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Παπακώστας, η Ισμήνη Νταφοπούλου και η Μαρία – Λουίζα Βούρου.
«Η γυναίκα μου και παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου. Ο τρόπος που μεγαλώνει την Κύνθια είναι μαγικός», έχει επισημάνει σε συνέντευξή του για τη σύζυγό του.
«Δεν αλλάζει κάτι, απλά σε ό,τι κάναμε προσθέσαμε και την Κύνθια. Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τον εαυτό σου και το ζευγάρι. Συνεχίζεις να είσαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά προστίθεται κι ένα παιδί. Προς θεού, αν βάζαμε μπροστά το παιδί σε όλα, θα χάναμε τον εαυτό μας. Είμαι ευγνώμων για το πόσο καλά είμαι αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υγεία μας, ένα γερό παιδάκι, οπότε μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω.»
Η αγάπη για τη μαγειρική
Όσοι παρακολουθούν το Σάββα Πούμπουρα στα social media έχουν αντιληφθεί την τεράστια αγάπη του για τη μαγειρική. Θα μπορούσε να ήταν και chef θα έλεγε κανείς. Από την κουζίνα του σπιτιού του έχει μοιραστεί με τους ακολούθους του πολλές συνταγές ενώ ο λογαριασμός του στο Instagram στην πλειοψηφία του έχει βίντεο με συνταγές φαγητών.
Το μήνυμα πρόληψης για την υγεία και η προσωπική αποκάλυψη
Τέλη του Απρίλη ο Σάββας Πούμπουρας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έκανε μία αποκάλυψη για την υγεία του κι έστειλε ένα μήνυμα αφύπνισης, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης στην υγεία.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο γνωστός παρουσιαστής περιγράφει ότι μία επίσκεψη στον δερματολόγο τον οδήγησε στην άμεση αφαίρεση κάποιων ελιών από το σώμα του, οι οποίες έπρεπε να σταλούν για βιοψία.
«Πριν λίγες ημέρες, αυτός εδώ ο παίκτης (Hugh Jackman), είχε βγει και είχε μιλήσει ανοιχτά για ένα δερματικό θέμα που έχει. Για κάποιες ελιές που νομίζω πριν χρόνια είχε στείλει για βιοψία, οι οποίες ήταν ύποπτες για καρκινικά θέματα», σημειώνει αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας στη σχετική ανάρτησή του.
«Είχα κάνει πριν 3 χρόνια μια χαρτογράφηση στις ελιές μου σε έναν γιατρό και είπαμε να τις τσεκάρουμε, γιατί έχω σκούρο δέρμα, έχω πάρα πολλές ελιές. Είπαμε κάθε χρόνο να κάνουμε αυτό το πράγμα. Πέρναγαν τα χρόνια, δεν είχα κάνει τίποτα. Βλέποντας, λοιπόν, αυτό το δημοσίευμα πριν δυο εβδομάδες, είπα να πάω να ξανακάνω μια χαρτογράφηση», συνεχίζει.
«Ήρθα να κάνω μια χαρτογράφηση ακόμα και μαντέψτε: Τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Στάλθηκαν για βιοψία. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι εμένα, κάτι μου χτύπησε το καμπανάκι. Ελπίζω με αυτό το βίντεο να χτυπήσω δικά σας καμπανάκια», τονίζει ο Σάββας Πούμπουρας.
«Όσοι δεν έχετε τσεκαριστεί για τέτοια πράγματα, όσοι αγαπάτε πάρα πολύ τον ήλιο και αράζετε άφοβα με κάτι βαζελίνες και λάδια και κάτι μ@@@κίες τέτοιες… Γενικότερα, δείτε τον ήλιο σοβαρά, γιατί δεν παίζει… Δρα συσσωρευτικά. Μπορεί να μη σου σκάσει τώρα, στα 15, 18, 20, 22, και να σου έρθει στα 50. Μαζεύει το σώμα και κάποια στιγμή σκάει, Νομίζετε ότι αν είστε πιο μαύροι και πιο σκούροι, και έχετε “κοψίματα” και όλες αυτές τις μ@@@κίες που ακούω, ότι θα είστε πιο σέξι. Όχι… Εμένα για παράδειγμα μου αρέσουνε πολύ τα λευκά δέρματα», προσθέτει ο ίδιος.
«Οπότε, για όλους αυτούς που φωνάζουν να αγαπάτε το σώμα σας, αν είστε πιο κοντοί, πιο γεμάτοι, πιο δεν ξέρω.. Οτιδήποτε περίεργο μπορεί να έχετε στο σώμα σας, κάτι που να μη σας αρέσει, αγαπήστε και το χρώμα του δέρματός σας γιατί αυτό είναι, αυτό σας έδωσε αυτός που σας δημιούργησε. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη. Μπορεί να κάνω update σε επτά μέρες μετά τη βιοψία και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας, το σώμα σας και την υγεία σας», είπε κλείνοντας.
Η μάχη με το αλκοόλ
Το 2020 ο Σάββας Πούμπουρας είχε αποκαλύψει στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» όπου είχε βρεθεί καλεσμένος την εξάρτηση που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ.
«Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ (…) Έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό.
Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος» είχε εξομολογηθεί με ειλικρίνεια, ο Σάββας Πούμπουρας. «Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό».
Ο παρουσιαστής ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν μου λείπει αυτή η ζωή πλέον. Δεν πίνω τώρα, ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο».
Πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ