Η θρυλική θαλαμηγός του Ωνάση «Χριστίνα» στην Ερμιονίδα

Στην Ερμιονίδα βρίσκεται η θρυλική θαλαμηγός “Χριστίνα”

Η πολυτελέστατη θαλαμηγός “Χριστίνα”, που κάποτε ανήκε στον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση, έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα γιοτ στον πλανήτη.
Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, πολιτικοί, διασημότητες του Χόλιγουντ, βασιλικά πρόσωπα και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο έχουν περάσει από τα καταστρώματά της, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια και την ιδιαίτερη φιλοξενία της.
Αποκλειστικές πληροφορίες του Argolida Planet αποκαλύπτουν ότι η “Χριστίνα”, που πλέον έχει μετονομαστεί σε “Christina O”, βρίσκεται από χθες στην Ερμιονίδα.
Συγκεκριμένα, η θαλαμηγός έκανε την εμφάνισή της στο Amanzoe Beach Club, προκαλώντας έκπληξη και θαυμασμό στους τυχερούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην περιοχή.
Δεν είναι γνωστό ποιος μίσθωσε το γιοτ ή για ποιο λόγο βρίσκεται στην περιοχή. Ωστόσο, η παρουσία του στο Amanzoe Beach Club υποδηλώνει μια ιδιωτική εκδήλωση ή ένα πολυτελές ξεκούραστο διάλειμμα για κάποιους εκλεκτούς πελάτες.
Η “Χριστίνα” συνεχίζει να είναι σύμβολο πολυτέλειας και ιστορίας, και η παρουσία της στην Ερμιονίδα προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο στον θρύλο της.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ