Βασίλης Σιδέρης: Επιτυχημένος πολιτικός και πάνω απ’ όλα άνθρωπος!

Ο Βασίλης Σιδέρης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!

Δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αφήνει να μιλήσει το έργο του.
Σε έναν πολιτικό κόσμο, που η αξιοπρέπεια και η αυθεντικότητα φαίνεται να λείπει, ο Βασίλης Σιδέρης αποτελεί μια εξαίρεση.
Πρόκειται για έναν καταξιωμένο φυσικοθεραπευτή, αφοσιωμένο οικογενειάρχη και επιτυχημένο πολιτικό, με την προσφορά του στον τόπο του να είναι αδιαμφισβήτητη.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην ευρύτερη περιοχή του Άργους, ο Σιδέρης διαθέτει μια βαθιά γνώση των προβλημάτων και των αναγκών της περιοχής.
Ο Βασίλης δεν είναι απλώς ένας πολιτικός. Είναι ένας άνθρωπος που βλέπει πέρα από την πολιτική. Δεν τον ενδιαφέρει το κομματικό χρώμα, αλλά η ανθρώπινη ψυχή. Οι δράσεις του αποδεικνύουν ότι ενδιαφέρεται για τον κάθε πολίτη, και όχι μόνο για τον ψηφοφόρο.

Σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις έχει αναδειχθεί πρώτος σε σταυρούς, μια απόδειξη της εμπιστοσύνης των πολιτών στο άτομό του. Η διαδρομή του ως Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου έχει αφήσει εποχή, καθώς με την αφοσίωση και το έργο του έχει καταφέρει να διατηρήσει αναλλοίωτη την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Το ίδιο ισχύει και με την επιτυχημένη παρουσία του στην προεδρία της ΕΠΣ Αργολίδας. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί για την ουσιαστική αλλαγή και αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου και είναι φανερό ότι δεν έμεινε στα λόγια, αφού επί ημερών του το ποδόσφαιρο του νομού δεν σταματά να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Νέα γήπεδα, οργανωμένα πρωταθλήματα, σημαντικές επιτυχίες των ομάδων μας, ντόπια ταλέντα που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχολές προπονητών, διαιτητών κ.α. είναι αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ο Βασίλης Σιδέρης παρά τη μεγάλη φήμη που έχει αποκτήσει, παραμένει απλός, λαϊκός και ταπεινός. Κάθε του βήμα επιβεβαιώνει τη φήμη του ως εξαίρετου χαρακτήρα. Η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού αποτελεί μια σταθερή αξία, ένα γερό χαρτί που υπόσχεται έργο και προσφορά για το καλό της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.

Καθώς η πολιτική σκηνή του τόπου συνεχίζει να εξελίσσεται, ο Βασίλης Σιδέρης παραμένει ένα σημείο αναφοράς, μια φωνή λογικής και ανθρωπιάς σε μια εποχή που τα δύο αυτά στοιχεία φαίνεται να λείπουν.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ