Ερμιονίδα: Συλλήψεις για χασίσι και μαχαίρι

Δύο συλλήψεις στην Ερμιονίδα για κατοχή κάνναβης και μαχαιριού

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, στην Ερμιονίδα, μια ομάδα αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδας πραγματοποίησε έλεγχο σε δύο άτομα, εντοπίζοντας ποσότητα κάνναβης και μαχαίρι.
Στην πρώτη περίπτωση, ένας 33χρονος ημεδαπός κατείχε μια ποσότητα κάνναβης και τρίφτη, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αρχές. Η προανάκριση για την υπόθεση αυτή διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.
Σε δεύτερη επέμβαση, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 20χρονο ημεδαπό μετά από έρευνα σε όχημα, κατά την οποία βρέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 10 εκατοστών. Η σύλληψη αυτή έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη σειρά ελέγχων και δράσεων της τοπικής αστυνομίας για την πρόληψη του εγκλήματος και την προαγωγή της δημόσιας ασφάλειας.
Οι αρχές της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την αυξανόμενη παραβατικότητα και επισημαίνουν την σημασία της συνεργασίας του κοινού με τις αρχές για την καταπολέμηση αυτών των φαινομένων. 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ