Covid-19: Αργολίδα και Σπέτσες βγαίνουν από το «βαθύ κόκκινο»

Ποιες περιοχές μπαίνουν και ποιες βγαίνουν από το «βαθύ κόκκινο»

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, «βαθύ κόκκινο» ανεβαίνουν και εντάσσονται ο δήμος Ξάνθης, και ο δήμος Ιάσμου Ροδόπης.

Από το «βαθύ κόκκινο» εξέρχονται η Ζάκυνθος, η Αργολίδα, η Κως, ο δήμος Πύδνας – Κολινδρού στην Πιερία, ο δήμος Γρεβενών, ο δήμος Καρδίτσας, οι Σπέτσες και η Κύθνος.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες, παρατηρείται μείωση του ιικού φορτίου σε 46 από συνολικά 74 περιφερειακές ενότητες μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Κοζάνη και η Αχαΐα. Εννιά περιφερειακές ενότητες παραμένουν σταθερές, ενώ 19 παρουσιάζουν αύξηση πλέον του 5% και εκεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Πρόκειται για τις περιφερειακές ενότητες Μήλου, Φλώρινας, Λέσβου, Πάρου, Θήρας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Άρτας, Καλύμνου, Ημαθίας, Φθιώτιδας, Κεφαλληνίας Εύβοιας, Ξάνθης, Πρέβεζας, Χανίων, Ρεθύμνου, Δράμας και Τρικάλων.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ