Ο ζωγράφος Απόστολος Χαντζαράς στην Gallery Akroproro στις Σπέτσες

Η Gallery Akroproro στις Σπέτσες καλεί φέτος τον ζωγράφο Απόστολο Χαντζαρά, έπειτα από δυό παλαιότερες συνεργασίες και προσωπική φιλία μέσα στα χρόνια, σε μία έκθεση αναδρομικής διαδρομής της γνωριμίας τους, με έργα του ζωγράφου από την περίοδο που γνωρίστηκαν έως σήμερα. Στην έκθεση αυτή το κοινό θα δει εργα σε νωπογραφία, μονοτυπιες, ελαιογραφιες, μικτής τεχνικής.
Τα έργα αυτα επιλέχθηκαν απο το Δημήτρη Κορυζή ιδιοκτήτη του Ακρόπρωρο στις ώρες της συνύπαρξης τους στο εργαστήριο του ζωγράφου τα οποία δημιουργήθηκαν σε όλο αυτό το διάστημα της γνωριμίας τους.
Ο ζωγράφος θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει νέα έργα στο νησί των Σπετσών στο χρόνο των επισκέψεων του εμπνεόμενος από αυτό. Τα έργα που θα δημιουργηθούν στο διάστημα αυτό θα εκτεθούν στον χώρο διατηρώντας τη δημιουργική αυτή πορεία.
Κατά τη θερινή περίοδο θα πραγματοποιηθεί επίσης ομαδική έκθεση σημαντικών καλλιτεχνών φίλων του ζωγράφου καθώς και νέων ταλαντούχων συνεργατών.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει το ζωγράφο, Απόστολο Χαντζαρά, στο ιστορικό κτίριο των Σπετσών, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς και την αναμενόμενη ομαδική έκθεση.
Ο Apos στο Akroproro θα είναι φέτος πολλές φορές στις Σπέτσες. Η εκκίνηση των δραστηριοτήτων του APOS in Akroproro innovative art space θα γίνει το Σάββατο 16.7.2022 με μια δια ζώσης γνωριμία μαζί σας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ