Χαμηλά τα ποσοστά των εμβολιασμένων δημοτικών υπαλλήλων στην Ερμιονίδα

Μία από τις μεγαλύτερες εστίες διασποράς του κορωνοϊού αποτελούν οι δήμοι της χώρας

καθώς σημαντικό μέρος των δημοτικών υπαλλήλων παραμένει ανεμβολίαστο.

Αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους υπαλλήλους συναλλάσσονται καθημερινά με το κοινό ο κίνδυνος καθίσταται ακόμη μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αρμοδίων αρχών, όπως είχαν αποτυπωθεί πριν από μερικές ημέρες, στο σύνολο των 332 δήμων της χώρας απασχολούνται 108.913 δημοτικοί υπάλληλοι. Εξ αυτών οι 74.884, ποσοστό 68,8%, έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει και συνεπώς διαθέτουν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή πρόσφατης νόσησης.

Αντιθέτως οι υπόλοιποι 34.029, ποσοστό 31,2%, παραμένουν ανεμβολίαστοι και υποχρεούνται να υποβάλλονται σε δύο rapid test πλέον εβδομαδιαίως.

Στα χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού στον Δήμο Ερμιονίδας

Όσον αφορά τους Δήμους της Αργολίδας, το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμένων δημοτικών υπαλλήλων παρατηρείται στον Δήμο Ερμιονίδας με μόλις 63%. Από τους 111 εργαζόμενους έχουν εμβολιαστεί οι 70, ενώ 41 παραμένουν ανεμβολίαστοι!…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ