Φιλικοί αγώνες judo στο Πόρτο Χέλι από τον Α.Σ. Ηρακλής Ερμιονίδας

Χθες, Σάββατο 25.06.2022, διεξήχθησαν στο Πόρτο Χέλι από τον Α.Σ. Ηρακλής Ερμιονίδας, φιλικοί αγώνες judo, σύμφωνα με τους εθνικούς και παγκόσμιους κανονισμούς της Oμοσπονδίας judo.
Όλοι οι αθλητές απέδειξαν ότι έχουν αγωνιστικότητα, ανοδική πορεία και ζήλο για εξέλιξη. Οι αθλητές επιβραβεύτηκαν με μετάλλια και διπλώματα από τον Αθανάσιο Μοιράγια, κάτοχο μαύρης ζώνης και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, ως εξής:
Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι: Νικολέτα Μεταξά, Κωνσταντίνα – Δέσποινα Βραχάλη και Άγγελος Λύκος.
Τη δεύτερη θέση οι: Γεώργιος Λύκος, Στυλιανή- Βασιλική Σπανού, Αθανάσιος Ζέππος και
Την τρίτη θέση οι: Παντελεήμωνας Γρηγορίου, Βασιλική- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Φοίβος Νικολόπουλος και Γεώργιος Γρηγορίου.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τους φιλάθλους του judo που παρευρέθηκαν στη διοργάνωση, τους γονείς τους που στηρίζουν τους αθλητές, τις οικογένειες του Νικολάου Λύκου και Αθανασίου Μοιράγια, που στηρίζουν πάντα έμπρακτα τον σύλλογό μας και ιδιαίτερα τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ