Τα αδέλφια Δερματά άφησαν τα μικρόφωνα και κάνουν… «business» στην Ερμιόνη! (βίντεο)

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές ξεκίνησαν τα αδέρφια Δερματά.
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του DeeJay Radio και συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Δημήτρης Δερματάς και η ραδιοφωνική παραγωγός του Love Fm, Αφροδίτη Δερματά επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην Ερμιόνη Αργολίδος, προκειμένου να απολαύσουν το καλοκαίρι τους και να δουν αγαπημένα τους πρόσωπα.
Απ’ όσο φαίνεται ήδη περνάνε καλά και οι δυό τους είναι αχτύπητο δίδυμο, αν κρίνουμε από το τελευταίο βίντεο, που ανέβασαν στο TikTok. Τα δυό αδέρφια αποφάσισαν να κάνουν κατά κάποιο τρόπο ”business”, αφού ο Δημήτρης βρέθηκε σε ρόλο ιδιοκτήτη καταλύματος και η Αφροδίτη σε ρόλο πελάτισσας.. Μόνο που το κατάλυμα δεν ήταν και τόσο ”κατάλληλο”…
Ακολουθεί το απολαυστικό βίντεο:

Ο Δημήτρης Δερματάς σχολίασε αναφερόμενος στο βίντεό του: «#rbnb #netwix (από τα lidl) ειδικές ευχαριστίες στους : Παναγιωτης Δερματας (κινηματογραφιστής Maro Leonidas Dermatas (πότισμα-κομπάρσα) και Afrodite Dermata ενοικιάστρια rbnb)»
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
24sports.com.cy/gr/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ