Τάσος Λάμπρου: «Απαιτείται η διόρθωση των δημοτικών τελών»


Προς
κα. Α . Αντωνοπούλου
Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής
Δήμου Ερμιονίδας

Κοινοποίηση
Γραφείο Δημάρχου
κ .Γ. Γεωργόπουλο
ΘΕΜΑ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.

Όπως πληροφορήθηκα, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου απέστειλε ειδοποιήσεις για τα δημοτικά τέλη της χρήσης κοινόχρηστων χώρων για τα οικονομικά έτη 2021-2022, χωρίς να προβλέψει τη δυνατότητα έκπτωσης όπως αυτή είχε επιβληθεί για το οικονομικό έτος 2020 λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Επειδή και οι επόμενες δύο χρονιές που ακολούθησαν είχαν περίπου τις ίδιες συνθήκες, συνέχεια υγειονομικής κρίσης, απαιτείται άμεσα να διορθωθούν αυτά τα ειδοποιητήρια για να επιβληθούν οι προβλεπόμενες εκπτώσεις σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο και τις εγκυκλίους του αρμόδιου Υπουργείου.

Τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε επίπεδο Οικονομικής Επιτροπής είχαμε επισημάνει ότι ο Δήμος μας – Διοίκηση και Υπηρεσίες χρειάζεται να πάρει και να εφαρμόσει όλα εκείνα τα μέτρα για να στηρίξουμε όλοι, τους επαγγελματίες του τόπου μας και ευρύτερα την τοπική μας οικονομία .Όταν η πολιτεία μας δίνει μια τέτοια δυνατότητα οικονομικής ανακούφισης, μια δυνατότητα έκπτωσης σύμφωνα με συγκεκριμένη διάταξη νόμου, εμείς απαιτείται να την εφαρμόσουμε άμεσα και κατηγορηματικά.

Ζήτω άμεσα την παρέμβασή σας, να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις, να διορθωθούν άμεσα οι ειδοποιήσεις ,να γίνει η προβλεπόμενη από το νόμο έκπτωση για την χρήση κοινόχρηστων χώρων, για τα οικονομικά έτη 2021-2022. 

Εμείς, έχουμε αποδείξει ότι παρεμβαίνουμε πάντα θεσμικά και ζητάμε να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις της Διοικήσεως του Δήμου, αυτό αποτελεί το αυτοδιοικητικό μας καθήκον.

Είμαι στην διάθεση σας, πάντα υπεύθυνα προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ