Πόρτο Χέλι: Ο Κωνσταντίνος δεν μένει πια εδώ…(εικόνες)

Κάτι που συζητείτο τον τελευταίο καιρό στους κλειστούς κύκλους των παρεπιδημούντων περί τον Άγιο Αιμιλιανό Πορτοχελίου, τελικώς συνέβη. Ο τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος πούλησε την βίλα του στην περιοχή και όπως φαίνεται μετοικεί για άλλα μέρη…

Η βίλα, όπου διέμεναν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία, βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού, εντός οικοπέδου 9 στρεμμάτων, εφαπτομένου με την θάλασσα. Αποτελείται από 12 υπνοδωμάτια και είναι εμφανείς οι αραβικές επιρροές στην αρχιτεκτονική της. Άλλωστε, ο τ. βασιλιάς την είχε αγοράσει από Ιρανό μεγιστάνα. Το συνολικό οικιστικό συγκρότημα καλύπτει περί τα 1.000 τ.μ.

Αγοραστής είναι Βούλγαρος μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος αγαπάει το Πόρτο Χέλι και τα τελευταία χρόνια κάνει τις διακοπές του σ’ αυτό. Εκεί γνωρίστηκε με δυναμική Πορτοχελιώτισσα μεσίτρια, που διατηρεί γραφείο στο λιμάνι του κοσμικού θερέτρου και αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε οικογενειακή φιλία. Στις συχνές φιλικές εξόδους εξομολογήθηκε την επιθυμία του να αγοράσει εξοχική κατοικία στην περιοχή. Η μεσίτρια, τότε, του πρότεινε την βίλα του Κωνσταντίνου, καθότι γνώριζε την επιθυμία του να την πουλήσει. Η πρόταση έγινε δεκτή χωρίς δεύτερη κουβέντα και της ανετέθη, φυσικά, η αγοραπωλησία, η οποία, αρχές Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε.

Να προσθέσουμε πως πριν τον Βούλγαρο αγοραστή είχε επιδιώξει να αποκτήσει την βίλα και Ρώσος ολιγάρχης αλλά πήρε αρνητική απάντηση.
Ιάσονας Μουσταΐρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ