Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο Κρανίδι

Εφαρμογή προσωρινών περιοριστικών μέτρων/ρυθμίσεων στην κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων και ειδικότερα προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων το Σάββατο 18/06/2022 και από ώρες 19:30 – 20:45 σύμφωνα με την υπ΄αρ. 14/2022 Απόφαση του Αν.Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας (ΑΔΑ: 94Κ946ΜΤΛΒ-341) ως ακολούθως:
– Οδός Παντανάσσης στο τμήμα αυτής από την πλατεία Κύπρου έως το Γυμνάσιο Κρανιδίου.
– Οδός Μιχαήλ Χάσπαρη στο τμήμα αυτής από την πλατεία Ρέπουλη έως την οδό Παντανάσσης.
– Οδός Αγίων Αναργύρων στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση με την οδό Αγίου Δημητρίου έως την πλατεία Κύπρου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά την εφαρμογή των ανωτέρω περιορισμών θα εξυπηρετείται από κάθετους παρόδους σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών του Α.Τ. Ερμιονίδας.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ o Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμιονίδας "ΔΡΥΟΠΕΣ" σας προσκαλεί To Σάββατο 18/06/2022 2022 στις 17:30 στο Προπονητικό Κέντρο Κρανιδίου, όπου με τη συμμετοχή των αθλητών του σωματείου μας, του Α.Σ. NEMEA 2016 & του ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 θα πραγματοποιηθεί To <ΔΡΥΟΠΕΣ Summer Athletics 2022>>. H διοργάνωση ολοκληρώνεται με To αγώνισμα <<Δρόμου επί δημόσιας οδού>> με ελεύθερη συμμετοχή παιδιών 7 έως 17 ετών και κατάληξη την πλατεία Ρέπουλη Κρανιδίου. Με εκτίμηση, o ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡΥΟΠΕΣ Ειοδρύσες δ PS JOVA 3OжLHV Κατσούλης Γρηγόριος"”></p>


<p></p>
<!-- AI CONTENT END 1 -->
		</div>
				</div>
				<div class=

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ