«Πελοπόννησος Expo 2022»: Ο Φώτης Δαμούλος ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022, έκλεισε την αυλαία της. Μια αυλαία που έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου. Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2022 ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και του επιχειρηματικού κόσμου προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή.
Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά όλους εσάς, εκθέτες, χορηγούς, φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και τη σχολή μαθητείας της ΔΥΠΑ, γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη δική σας σημαντική συνεισφορά και την ενεργή συμμετοχή σας!
Η ευρεία και θερμή αποδοχή σας στο κάλεσμα για συμμετοχή, στήριξε την προσπάθεια μας να προασπίσουμε και να προάγουμε τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου, συμμερίζοντας τις ανησυχίες μας για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, αλλά και το διαρκή αγώνα επιβίωσης των επιχειρήσεων.
Ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, καταφέραμε από κοινού την επίτευξη μια άρτιας και υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικού επιπέδου έκθεση, καθιστώντας την Αργολίδα σταθμό επιχειρηματικότητας.
Μέσω της συνεργασίας αυτής δόθηκε η δυνατότητα σε όλους μας να αποδείξουμε ότι ΜΑΖΙ μπορούμε να επιτύχουμε πολλά!
Το Επιμελητήριο Αργολίδας όπως πάντα θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό όλων των επαγγελματιών, εμπόρων και παραγωγών, έμπρακτα και αποδεδειγμένα, με το κύρος, την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και κυρίως την διάθεση για δουλειά, όπως όλοι γνωρίζετε από την μακρά πορεία μας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιοχής.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και εμένα προσωπικά, σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές και ευχές για μια δυναμική χρονιά, παραγωγική και γεμάτη επαγγελματικές επιτυχίες!
Με εκτίμηση,
Φώτης Δαμούλος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας
Πρόεδρος Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου
Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ