Ο Δήμος Σπετσών στέκεται δίπλα στους δημότες του – Δωρεάν rapid tests αντιγόνου

Ξεκίνησε στις Σπέτσες, την Παρασκευή 19 Μαρτίου, η διενέργεια εθελοντικών rapid tests αντιγόνου, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων.

Τα tests δωρήθηκαν από την οικογένεια Σπανού, την οποία ο Δήμος Σπετσών ευχαριστεί θερμά.

Ευχαριστίες επίσης εκφράζει προς τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπετσών για την παραχώρηση του τουριστικού περιπτέρου για το χρονικό διάστημα που θα διεξαχθεί ο έλεγχος.

Η πρόληψη σώζει ζωές!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "o Δήμος δίπλα Σπετσών στους δημότες του Δωρεάν έλεγχος ταχείας ανίχνευσής αντιγόνου Από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 έως 14:00 Στο λιμάνι της Νταπιας COVID-19"

Η Σχετική Ανακοίνωση του Δήμου Σπετσών:

Ο Δήμος Σπετσών, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει προς αποφυγή διάδοσης του Covid-19, έχει προγραμματίσει από αύριο Παρασκευή 19/03/21 και ώρες 08:00-14:00 την διενέργεια εθελοντικών rapid tests αντιγόνου, τα οποία δωρήθηκαν από την οικογένεια Σπανού και απευθύνονται πρωτίστως στους αφικνούμενους στο νησί επιβάτες των πάσης φύσεως δρομολογημένων πλωτών μέσων.

Τα tests θα διενεργούνται στο κεντρικό λιμάνι της Ντάπιας, από διπλωματούχο νοσηλεύτρια, η οποία έχει προσληφθεί και εργάζεται στις δομές Covid – 19 του Δήμου Σπετσών, τηρουμένων απαρέγκλιτα όλων των μέτρων προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των προσερχομένων.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Σπετσών έχει υποβάλει συμπληρωματικά και αίτημα προς τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιώς, προκειμένου αυτός να θέσει την ανωτέρω δράση υπό την αιγίδα του και ευελπιστούμε ότι λίαν συντόμως ο Δήμος μας θα λάβει θετική απάντηση.

Τέλος έχουν απολυμανθεί όλοι οι χώροι που θα διενεργούνται τα tests και το προσωπικό έχει υποβληθεί σε έλεγχο ανίχνευσης COVID-19, με αρνητικά αποτελέσματα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ