Ντάνιελ Κρεγκ: Μίλησε για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας – Πραγματοποιήθηκαν σε Πόρτο Χέλι, Σπέτσες (Vid)

Η ταινία γυρίστηκε εν μέρει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες

Η ταινία «Glass Onion: Στα Μαχαίρια» έκλεισε το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, με τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν πόσο ικανοποιημένοι είναι που η βιομηχανία του θεάματος έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς μετά την πανδημία.
Στο σίκουελ της επιτυχίας του 2019 «Knives Out» (Στα Μαχαίρια) ο Ντάνιελ Κρεγκ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ. «Είναι απλά υπέροχο να βρίσκομαι εδώ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου την τελευταία βραδιά», είπε ο ηθοποιός του «James Bond».
Και συνέχισε: «Ειδικά με το επίπεδο των ταινιών φέτος, το οποίο ήταν τόσο εκπληκτικό, το να βρίσκομαι εδώ είναι απλά εξαιρετικό».
Η ταινία γυρίστηκε εν μέρει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες.
Ο Κρεγκ ανέφερε για τα γυρίσματα, που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Ήμασταν υπό περιορισμό, οπότε ήταν κάπως δύσκολες οι μετακινήσεις μας και δεν μπορούσαμε να πάμε σε πολλά μέρη. Αλλά, ξέρετε, αυτά συμβαίνουν».
Η Κέιτ Χάντσον, η οποία υποδύεται ένα πρώην σούπερ μόντελ που έγινε σχεδιάστρια, δήλωσε ότι όλοι οι ηθοποιοί τα πήγαιναν περίφημα. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό, με σκληρή δουλειά ενδιάμεσα, καταλαβαίνετε;», αλλά «ήμασταν ένα καλό καστ, που δούλευε σκληρά και έπαιζε σκληρά, οπότε ταιριάζαμε πολύ καλά μεταξύ μας, περνούσαμε πολύ καλά.
Ήταν ο κορωνοϊός, οπότε μας ανάγκασε κατά κάποιον τρόπο να πρέπει να παίζουμε ο ένας με τον άλλον για τρεις μήνες, οπότε καταλήξαμε να έρθουμε πολύ κοντά και ήταν πολύ διασκεδαστικό».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ