Με ταχύτερους ρυθμούς προχωρά το Kilada Hills – Γεγονός το deal με την Grivalia

Με ταχύτερους ρυθμούς φαίνεται ότι προχωρά το Kilada Hills, η στρατηγική επένδυση των 420 εκατ. ευρώ στην Ερμιονίδα. Έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες στο 70% περίπου της έκτασης του έργου, προχωρούν οι προπαρασκευαστικές εργασίες στο γκολφ, η οδοποιία της πρώτης φάσης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όπως και τα βασικά έργα υποδομής. Αυτά, ενώ το deal για την απόκτηση 24 οικοπέδων από την Grivalia έναντι 10 εκατ. ευρώ έχει ολοκληρωθεί, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για την εγγραφή υποθηκών επί των οικοπέδων, ώστε να ξεκινήσει η καταβολή των δόσεων, κάτι που αναμένεται το επόμενο τρίμηνο.
Η συμφωνία με την Grivalia, μαζί με την είσοδο δεύτερου επενδυτή και την κρατική επιχορήγηση 6 εκατομμυρίων, εκτιμάται ότι θα καλύψουν πλήρως το κόστος ανάπτυξης της πρώτης φάσης του Kilada Hills. Το 2021 έκλεισαν δύο συμφωνίες κι ένα προσύμφωνο για την πώληση των οικοπέδων, όπου θα αναπτυχθούν οι κατοικίες.
πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ