Μαρία Ολυμπία: Γενέθλια υπερπαραγωγή στο Πόρτο Χέλι, στο αρχοντικό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η κοσμοπολίτσσα Μαρία Ολυμπία γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα,

με ένα πάρτι στο αρχοντικό του τέως βασιλιά στο Πόρτο Χέλι. Η πέτρινη αυλή και οι λεπτομέρειες.

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στην Ελλάδα όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και τον σύντροφό της.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ απολαμβάνει τις διακοπές με τους γονείς της στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες και διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για τα 25α γενέθλιά της.

Μαρία Ολυμπια

Η Ολυμπία φορώντας ένα κομψό μίνι φούξια φόρεμα διασκέδασε με τον αδερφό της Αχιλλέα και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ στιγμιότυπα από το πάρτι της δημοσιεύτηκαν στα social media.

Μαρία Ολυμπια

Τόσο ο πατέρας της όσο και η μητέρα της έστειλαν θερμές διαδικτυακές ευχές στη μοναδική κόρη τους την οποία λατρεύουν.

Ο Παύλος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έγραψε στο Instagram: “Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα”.

Μάλιστα ο πατέρας της δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης του από την ημέρα των γενεθλίων της αλλά και μία όπου ποζάρει μαζί με τον παππού της.

μαρια ολυμπια

Μαρία Ολυμπια

Μαρία Ολυμπια

Η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ της ευχήθηκε γράφοντας:

“Χαρούμενα γενέθλια στη λαμπερή Ολυμπία! Συνέχισε να λάμπεις και να μας δίνεις λίγο από το χιούμορ, τη δύναμη και την ομορφιά σου. Σε αγαπώ πολύ”.

Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της όταν εκείνη ήταν ακόμα πολύ μικρή.

ΜΑΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Εκτός από τον χρόνο που περνούν στο σπίτι του τέως στο Πόρτο Χέλι, η Μαρία Ολυμπία, ο αγαπημένος της Περγρκίν Πίρσον και οι φίλοι τους κάνουν βόλτες στα νησιά με σκάφος.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ