Κρανίδι: «Ένα ταξίδι στην ιστορία με οδηγό τ’ άστρα»

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:00 μ.μ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα : «Ένα ταξίδι στην ιστορία με οδηγό τ’ άστρα» Θα παρουσιαστεί η ερευνητική – διεπιστημονική εργασία με τίτλο: «Η αστρονομική χρονολόγηση του τέλους του Τρωικού Πολέμου και της επιστροφής του Οδυσσέα».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου (Παντανάσσης 9, Κρανίδι).
Προλογίζει ο Δρ. Γεώργιος Κόνδης Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Παρουσιάζει ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος φυσικός MSc, αστρονόμος, μέλος της ΕΕΦ.
Απευθύνουν χαιρετισμό οι διοργανωτές και εκπρόσωποι του ΣΔΕ Ναυπλίου και Κρανιδίου.
Η παρουσίαση είναι επιστημονικά εκλαϊκευμένη, αποδεικνύει ότι η επιστήμη είναι ενιαία, δίνει την δυνατότητα για γνωριμία με βασικές έννοιες της αστρονομίας και επιβεβαιώνει την άποψη ότι η αστρονομία μπορεί να συμβάλει και στην ακριβή χρονολόγηση ιστορικών γεγονότων.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ