Καλλίρροον Ύδωρ! Διήμερο εκδηλώσεων για το νερό στην Ύδρα

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, θεωρώντας το νερό ως πολύτιμο στοιχείο για τη ζωή, σε συνεργασία με το Φορέα EIT FOOD για το EIT Community στο πλαίσιο του Προγράμματος Water Scarcity, παρουσιάζει τη γνωστή Υδραία αφηγήτρια παραμυθιών Αγνή Στρουμπούλη και το μουσικό Σταύρο Παργινό με το βιολοντσέλο του, στην Παράσταση – αφήγηση «Καλλίρροον Ύδωρ! Πώς αναβλύζει το νερό στη μυθική σκέψη», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στις 7.00 το απόγευμα.
Η παράσταση θα έχει διάρκεια 1 ώρας και απευθύνεται σε ηλικίες από 10 χρόνων. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στο ΙΑΜΥ, διοργανώνεται Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά, από 9 έως 14 χρόνων, με σκοπό τη γνώση για τη σπουδαιότητα του νερού στη ζωή και την καθημερινότητα.
Τα παιδιά έχουν το δικό τους τρόπο να βλέπουν τη ζωή, επομένως η αντίληψή τους για το νερό θα μπορεί να συνδυαστεί με όσα θα αποκομίσουν με τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Το σχεδιασμό του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, έχει η Αγνή Στρουμπούλη.
Σε αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι σε ομάδα 25 ατόμων.
Για τη συμμετοχή, απαιτείται κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο του ΙΑΜΥ: 22980-52355.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ