Ιταλική ιστοσελίδα προτείνει Ερμιόνη – Πόρτο Χέλι & για εγκατάσταση σε συνταξιούχους!

Αλιεύσαμε από την Ιταλική ιστοσελίδα altraeta.it, που απευθύνεται σε Ιταλούς πολίτες Τρίτης ηλικίας, το εξής άρθρο, με γενικό τίτλο:

Ελλάδα: Για τους Ιταλούς συνταξιούχους, ο φόρος είναι 7% για 15 χρόνια

Όπου, με τον υπότιτλο:

Οι περιοχές με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για συνταξιούχους που θέλουν να μετακομίσουν στην Ελλάδα

διαβάζουμε:

Οι περιοχές που θεωρούμε πιο ενδιαφέρουσες τα επόμενα χρόνια είναι σίγουρα η πόλη της Αθήνας και η Αττική (συμπεριλαμβανομένων της Ριβιέρας και των νησιών), τα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα και η Κεφαλονιά), το νησί της Κρήτης και τα νησιά του Αιγαίου όπως η Πάτμος., Πάρος, Νάξος, Μύκονος και Σαντορίνη και τέλος η Θεσσαλονίκη στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες στην Ερμιόνη – Πόρτο Χέλι, που θεωρείται η Κυανή Ακτή της Ελλάδας, 2 ώρες με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, προσβάσιμη με αυτοκινητόδρομο, όμορφες παραλίες, καλά εξυπηρετούμενες και κοντά στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η περιοχή της Καλαμάτας στην Πελοπόννησο με υπέροχες παραλίες, ένα νοσοκομείο πολύ κοντά και πολύ βολικό για το αεροδρόμιο.

Όλοι οι τομείς στους οποίους είμαστε παρόντες ως γραφείο για να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας, από την αναζήτηση σπιτιού έως την επεξεργασία εγγράφων και την απόκτηση αφορολόγητης σύνταξης.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ