Η Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Αργολίδας. Ποια θέματα συζητήθηκαν

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 το πρωί, επίσκεψη από την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα Γεννηματά Φώφη στο Επιμελητήριο Αργολίδας με σκοπό να συζητηθούν θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας του νομού μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος αφού καλωσόρισε την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα Γεννηματά Φώφη, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους. Μετέφερε τον προβληματισμό του για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, την συσσώρευση των υποχρεώσεων τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την διατήρηση θέσεων εργασίας. Τόνισε ότι οι εκάστοτε παρεμβάσεις θα πρέπει να είναι διαρθρωτικές, να καλύπτουν όλο το εύρος των επιχειρήσεων και να χαρακτηρίζονται από ευελιξία και αμεσότητα προκειμένου να ενισχυθούν ουσιαστικά και άμεσα οι πληττόμενες κατά περίπτωση επιχειρήσεις.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κα Γεννηματά Φώφη αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας αναφέρθηκε στον σκοπό της επίσκεψής της που ήταν η συζήτηση με τις καινοτόμες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν συνεχώς μετά την πανδημία, για τα συνεχώς αυξανόμενα κόστη αλλά και την στήριξη που θα πρέπει να έχουν οι σημαντικές θέσεις εργασίας και οι επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ κ. Πουλάς Ανδρέας, ο Γραμματέας Ν.Ε. Αργολίδας ΚΙΝΑΛ κ. Κουτσογιάννης Λεωνίδας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας και εκπρόσωποι επιχειρηματιών εργατικών και κοινωνικών φορέων της Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ