Η Μαρία Σάκκαρη αφού «γέμισε μπαταρίες» στις Σπέτσες, προχωρά στο Roland Garros

Η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε τη πρόκριση επί της Ελιζέ Μέρτενς και αποκάλυψε πως έκανε ένα διάλειμμα σε ελληνικό νησί μετά τις κακές εμφανίσεις στα χωμάτινα τουρνουά πριν το Roland Garros.

«Μετά τη Ρώμη σιχάθηκα το τένις για μερικές μέρες (γέλια), ανέφερε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. «Έκανα ένα διάλειμμα και αγάπησα ξανά το άθλημα. Ο Τομ (Χιλ) μού έδωσε όσο χρόνο ήθελα. Μου είπε να πάρω τον χρόνο μου και να επιστρέψω όποτε το ήθελα. Δεν κράτησε πολύ, μετά από μερικές μέρες ήμουν ξανά στην προπόνηση».

Και συνέχισε: «Είμαι τυχερή που έχω ανθρώπους κοντά μου που με καταλαβαίνουν και κάνουν ένα βήμα πίσω, μου δίνουν χώρο και χρόνο, χρόνο με τους ανθρώπους μου και την οικογένειά μου. Πήρα πέντε μέρες ρεπό, πήγα σε ένα νησί και χαλάρωσα. Δεν έκανα τίποτα. Μετά, από το πουθενά έστειλα μήνυμα στον Τομ και του είπα ότι ήμουν έτοιμη, ότι πίστευα ότι θα πήγαινα καλά από εκεί και πέρα. Ο Τομ έκανε πλάκα και είπε “χαίρομαι που η παίκτριά μου επιστρέφει από την απόσυρση”. Και μετά όλα έγιναν πιο εύκολα όταν ήρθε στην Ελλάδα και αρχίσαμε τις προπονήσεις».

Αφού πρώτα είπε ότι νησί που επισκέφτηκε ήταν οι Σπέτσες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της. «Ο Τομ με καταλαβαίνει και μερικές φορές μου λέει ότι χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Είναι ωραίο να έχεις έναν προπονητή που δεν κάνει το αντίθετο, διότι μερικές φορές γίνομαι σκληρή και λέω “όχι πρέπει να προπονηθώ κι άλλο, χρειαζόμαστε περισσότερες ώρες. Είναι χαλαρός».

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ