Η επιστροφή της «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» στην Αργολίδα το 2022


Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου, η οποία προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη.
Η αρχή έγινε το 2016 όταν τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας και Αχαΐας συνεργάστηκαν με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δημιούργησαν μια πολλά υποσχόμενη έκθεση με σκοπό τη στήριξη του επιχειρηματία της Πελοποννήσου, την προβολή και προώθηση τοπικών προϊόντων και τέλος την καθιέρωσή της ως μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις της Ελλάδας.
Έπειτα από δύο και πλέον χρόνια παύσης εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, είμαστε σε θέση ως Επιμελητήριο Αργολίδας, να σας ανακοινώσουμε τη δυναμική επιστροφή και πραγματοποίηση της «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2022» στην Αργολίδα, κατά το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου.
Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2022» αναμένεται να αποτελέσει ένα κορυφαίο οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για όλη την Πελοπόννησο καθώς θα είναι σημείο αναφοράς για την επιχειρηματικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την πρωτογενή παραγωγή.
Ευελπιστούμε όλες οι επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Αργολίδας, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, συμμετέχοντας ενεργά, δηλώνοντας την παρουσία τους και καταθέτοντας τις ιδέες τους, έτσι ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη και το εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιοποιηθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Αργολίδας καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο : 27510 67663 (εσωτερικό 2, Αναπτυξιακή Εταιρεία) και στο email: epanmke@gmail.com
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ