Η Δράση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι, οι περιγραφικές αξιολογήσεις, τα θέματα των ομαδικών εργασιών (εικόνες)

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στο σχολείο μας, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι, παραδόθηκαν οι περιγραφικές αξιολογήσεις για τους μαθητές μας του Α΄ και Β΄ κύκλου μάθησης, με την παρουσία της διευθύντριας του σχολείου μας κας Έφης Ντασκαγιάννη.
Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΣΔΕ οι μαθητές μας αξιολογούνται περιγραφικά δύο φορές το χρόνο ανά τετράμηνο παρακολούθησής.
Είναι μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική διαδικασία, με στόχο να ενεργοποιήσει τους ενηλίκους μαθητές να παρακολουθήσουν με επιτυχία το πιλοτικό πρόγραμμα του ΣΔΕ (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας).
Στην σχολική χρονιά 2021-2022, τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Σχολείου μας (εκπαιδευτές- μαθητές) θα διαπρατευτούν δύο θέματα ομαδικών εργασιών:
Για τον Α΄ κύκλο «Οι Ολυμπιακοί αγώνες: Ερευνώ, μαθαίνω, σχεδιάζω σχετικά με την εξέλιξη τους και την συμβολή τους στον πολιτισμό και την κοινωνία.».
Για τον Β΄ κύκλο «Το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και ο σχεδιασμός ενός τοπικού καζαμία.».
Οι εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ στο Κρανίδι

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ