Ερμιονίδα – Παναρκαδικός 1-0: Νίκη και 3η θέση

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση στο Κρανίδι η Ερμιονίδα κέρδισε τον Παναρκαδικό με σκορ 1-0

και τερμάτισε για πρώτη φορά μετά από τον υποβιβασμό της από την football league μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Ενας τερματισμός στην πρώτη τριάδα με ποδοσφαιριστές που στο σύνολό τους προέρχονται από την περιοχή της Ερμιονίδας και οι περισσότεροι από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Στο 2΄λεπτό δυνατό σουτ του Τρέσα η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Στο 10΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Λαλούσης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Βιρβίλης με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μάνου.

Στο 13΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Blanco έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Πονηρός και στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αλέμη και κατέληξε στα δίχτυα . Το γκολ ακύρωσε ο διαιτητής σωστά ως φάουλ .

Στο 18΄λεπτο μετά από ωραία ενέργεια Αντωνακόπουλου-Τριμπόνια η μπάλα έφτασε αριστερά  στον Λαλούση που σούταρε για να διώξει σωτήρια ο Μόνος σε κόρνερ.

Στο 27΄λεπτό ο Ν. Λυμπερόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , κεφαλιά του Αλέμη , απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Πονηρός σε κόρνερ.

Στο 31΄λεπτό ο Λαλούσης απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Τόλιο , έβγαλε σέντρα σουτ και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μάνου .

Στο 35΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τρέσα σούταρε έξω από την περιοχή για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάνου άουτ.

Στο 39’ λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Διαμαντόπουλος έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον Λαλούση που έπιασε εκπληκτική κεφαλιά , αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Παναρκαδικού να κάνει εκπληκτική απόκρουση .

Στο 40΄λεπτό σέντρα του Λαλούση από αριστερά , σουτ του Τρέσα πάνω στην κίνηση , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 43΄λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τριμπόνιας σέντραρε από αριστερά , η μπάλα έφτασε στον Αντωνακόπουλου ο οποίος ήταν μόνος απέναντι από τον Μάνο , έπιασε κεφαλιά για να διώξει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού.

Στο 45΄λεπτό δυνατό σουτ του Τρέσα έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Μάνος.

Στο 51΄λεπτό γυριστό σουτ του Blanco μέσα από την περιοχή μπλόκαρε την μπάλα στην δεξιά του γωνία ο Πονηρός.

Στο 55΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Λαλούση στον Αντωνακόπουλο πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ .

Στο 65΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Blanco έξω από την περιοχή η μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 68΄λεπτό δυνατό σουτ του Λαλούση έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 73΄λεπτό δυνατό σουτ του Χ. Μάνου έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Νικηφόρα τελείωσε το πρωτάθλημα η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας αφού κέρδισε στο Κρανίδι τον Παναρκαδικό με 1-0 με κεφαλιά του Βιρβίλη ύστερα από κόρνερ. Στο 31΄λεπτό πλασέ του Λαλούση μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μάνου.

Διαιτητές : Βαρτσάκης, Μπουρίκας, Αντωνόπουλος(Λακωνίας).

Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος) : Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαζάρου, ( 65΄Σκαλτσάς), Τριμπόνιας,( 65΄Αντωνόπουλος 90΄Λαντίκας),  Μαρίνης, Αντωνακόπουλος, ( 90΄Χαλούβας), Τρέσα, Λαλούσης( 86΄Φουρνάρος).

Παναρκαδικός ( Θ.Μαυρουδής) : Α.Μάνος, Λιακόπουλος, Τόλιος,( 87΄Ρουμελιώτης),  Αλέμης,Χ.Μάνος, Αρδάμης, Τσιώλης, Παπαλάμπρος, ( 65΄Παλογιαννίδης), Blanco, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ