Επίσημο: Αυτή είναι η οριστική απόφαση για την αλλαγή ώρας φέτος στην Ελλάδα

Ποια ημέρα θα γίνει η αλλαγή.

Η απόφαση που προέβλεπε ότι η αλλαγή ώρας θα έπρεπε να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 2021 για τα κράτη-μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, φαίνεται πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Το πράσινο φως ουσιαστικά έχει δοθεί οριστικά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ωστόσο η απόφαση έχει προς το παρόν παγώσει καθώς φαίνεται πως υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στα κράτη μέλη για το ποια ώρα θα διατηρήσουν, τη θερινή ή τη χειμερινή.

Έτσι τελικά και τον Οκτώβριο του 2021 η αλλαγή στη χειμερινή ώρα θα γίνει κανονικά την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου θα επιστρέψουμε στη χειμερινή ώρα μετακινώντας και πάλι τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα πίσω. Η αλλαγή θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου προς Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ