Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ (Σπέτσες 8–10 Απριλίου)

Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκδηλώσεις στο καλαντάρι των ιστορικών αυτοκινήτων.
Όταν αυτό λαμβάνει χώρα στο μοναδικό νησί των Σπετσών, η εκδήλωση αυτή γίνεται ακόμα πιο αγαπητή.
Τα τελευταία χρόνια, λίγο η πανδημία, λίγο η ακρίβεια, οδήγησαν την ΦΙΛΠΑ να οργανώσει το Εαρινό σε άλλο νησί. Όχι ότι δεν είχαν επιτυχία οι εκδηλώσεις και στο άλλο νησί, αλλά πως να το κάνουμε, σαν τις Σπέτσες δεν έχει! Φέτος λοιπόν η εκδήλωση επιστρέφει “στο σπίτι της” με αλυτάρχη τον έμπειρο κ. Γιώργο Βάλληνδα και μάλιστα, μετά από επιθυμία των μελών μας, μεγαλώνει και κατά μια ημέρα! Από τις 8/4 έως τις 10/4 λοιπόν, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις διαδρομές τόσο προς το νησί των Σπετσών, όσο και στο ίδιο το νησί. Στην τελική ευθεία πλέον η σχεδίαση της εκδήλωσης και σαν αποτέλεσμα σας παραθέτουμε περισσότερες πληροφορίες.
Τα πληρώματα μπορούν να συμμετάσχουν επιλέγοντας μεταξύ των δυο γνωστών πλέον κατηγοριών: την SUPER TROPHY (Regularity) με ελεύθερη χρήση όλων των οργάνων και πολλές, “σβέλτες” ειδικές διαδρομές, ή την CLASSIC TROPHY (Touring) με λιγότερες ειδικές διαδρομές, χαμηλότερες ταχύτητες και χρήση μόνο κλασσικών οργάνων, που δεν δείχνουν ΜΩΤ. Η χρονομέτρηση του αγώνα θα είναι η δορυφορική της ANUBE, με δεκάδες χρονομετρήσεις υψηλής ακριβείας και άμεση προβολή αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο. Αυτοκίνητα των κατηγοριών B, C, & D μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στην κατηγορία “CLASSICTROPHY”.

Earino Rally 2022

Το κόστος συμμετοχής για πλήρωμα 2 ατόμων ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΦΙΛΠΑ είναι: €300 για 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, €250 στα ξενοδοχεία Αρμάτα και Κοχύλι, €220 στο ξενοδοχείο Ρουμάνη. Το κόστος συμμετοχής για πλήρωμα 2 ατόμων ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΦΙΛΠΑ, επιβαρύνεται με Φ.Π.Α 24% και διαμορφώνεται ως εξής: €372 για 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, €310 στα ξενοδοχεία Αρμάτα και Κοχύλι, €272,80 στο ξενοδοχείο Ρουμάνη.
Η σειρά προτεραιότητας για την διαμονή στο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, ορίζεται κατά σειρά παλαιότητας των οχημάτων (παλαιότερο προς νεότερο). Αν κάποια συμμετοχή δεν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος και επιλέξει άλλο ξενοδοχείο, τότε η θέση καλύπτεται από την συμμετοχή με το αμέσως επόμενο ηλικιακά αυτοκίνητο.
Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας καταλυμάτων στο νησί, δεν θα γίνουν επιπλέον κρατήσεις δωματίων, πέρα από αυτών της κάθε συμμετοχής. Θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα μετά το κλείσιμο των συμμετοχών. Η κράτηση στο ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, αφορά ΜΟΝΟ ΕΝΑ δίκλινο ανά συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, το γεύμα απονομής, την ασφάλεια του αγώνα, οδική βοήθεια, τα έπαθλα και αναμνηστικά. Πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τις 30 Μαρτίου 2022. Σε περίπτωση ακύρωσης από τον συμμετέχοντα πριν από αυτήν την ημερομηνία, το 50% του κόστους συμμετοχής μπορεί να επιστραφεί. Μετά από αυτήν, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.
πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ