Δωρεάν στειρώσεις στις αδέσποτες γάτες από 10 έως 13 Νοεμβρίου από τον Δήμο Ύδρας


Η Αντιδήμαρχος Ύδρας Μαίρη Κάτσικα πληροφορεί τους πολίτες με ανακοίνωσή της, σχετικά με το πρόγραμμα στειρώσεων για το έτος 2022.
Αναφέρει τα ακόλουθα προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Ο Δήμος Ύδρας συνεχίζει το πρόγραμμα στειρώσεων για το έτος 2022 ενισχύοντας την προσπάθεια του για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Το διάστημα απο 10 έως και 13 Νοεμβρίου η κτηνιατρική ομάδα της κας Κοτζαμπασάκη “ANIMED” θα βρίσκεται στο Νησί μας όπου θα πραγματοποιήσει δωρεάν στειρώσεις στις αδέσποτες γάτες και περιθάλψεις όπου αυτό χρειαστεί.
Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε και την εθελοντική βοήθεια όλων σας! Οι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε είναι:
1. Εθελοντική εργασία στο χώρο των στειρώσεων.
2. Μεταφορά των ζώων προς και από το χώρο στειρώσεων.
3. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει αδέσποτες γάτες ενημερώστε τον για την εν λόγω δράση, ώστε να προσπαθήσει να τις προσεγγίσει έγκαιρα.
Η συνεργασία όλων μας είναι σημαντική.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της κτηνιάτρου θα καταστεί δυνατή και η εξέταση ιδιόκτητων ζώων συντροφιάς (ύστερα από σχετικό ραντεβού ώστε να ενημερωθούν για το κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών τηλ: 6945482003, 6979609647)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ