Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος είναι ο Ερμιονιδέας σύντροφός της και γιατί δεν τον παρουσιάζει

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζει τον απόλυτο έρωτα!

Ο σύντροφος της τής έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων της και εκείνη είπε το μεγάλο «Ναι»!

Και μπορεί η πρόταση γάμου να έγινε από τον αγαπημένο της, όμως μέχρι στιγμής δεν τον έχουμε δει…

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντώντας σε followers της αποκάλυψε γιατί δεν έχει δείξει τον σύντροφό της, ούτε έχει πει το όνομά του!

Το μοντέλο είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά θέλω να καταλάβετε κάτι. Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να εκτεθούν στη δημοσιότητα. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει και αυτό θα ήθελα παρακαλώ να το σεβαστείτε».

Και σχολίασε: «Επειδή εμένα είναι η δουλειά μου και αγαπάω ότι κάνω και ο άντρας μου με στηρίζει όπως κανείς άλλος έτσι και εγώ σέβομαι και στηρίζω την κάθε επιλογή του»!

Η ίδια μετά την πρόταση γάμου αποκάλυψε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not: «Η πρόταση γάμου έγινε στο Πόρτο Χέλι. Υπήρχε τρομερή συγκίνηση και από τους δύο. Δεν έγινε στη Χαλκιδική που πίστευαν οι περισσότεροι. Το Πόρτο Χέλι είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του συντρόφου μου. Η πρόταση γάμου έγινε στην εκκλησία του Άγιου Αιμιλιανού. Το είχαμε συζητήσει καιρό πριν.»!

Και ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είναι πολύ διαφορετικό να το συζητάς, μέχρι να γονατίσει το άλλο σου μισό. Υπήρχε τεράστια συγκίνηση, έκρηξη συναισθημάτων. Γονάτισε και μου έβαλε το δαχτυλίδι. Και του είπα «καλά δεν με έχεις ρωτήσει τίποτα… Θα μας παντρέψει μια παιδική μου φίλη, που έχουμε μεγαλώσει μαζί από μωρά. Τη λένε Χρυσηίδα. Έχουμε μεγαλώσει από μωρά μαζί. Και από την πλευρά του άντρα μου θα είναι ένα ακόμη άτομο. Θα έχουμε δύο κουμπάρους… Πρώτα σχεδίασα το νυφικό και μετά βρήκα τον γαμπρό. Στη ζωή μου έχω βάλει πάρα πολλά νυφικά. Θέλω κάτι ξεχωριστό, που να μην το έχω ξαναβάλει. Σίγουρα με το νυφικό ο γαμπρός θα δυσκολευτεί να είναι κοντά μου»!

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ