Γ. Γαβρήλος: Ενθουσιώδης η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στην Ερμιονίδα

Στην κατάμεστη αίθουσα ARTIKI του Κρανιδίου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο υπ. Βουλευτής Γιώργος Γαβρήλος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, αλλά και για αυτά που πρέπει να γίνουν για την Ερμιονίδα.
Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, των ανισοτήτων και του αυξανόμενου ιδιωτικού χρέους. Η στήριξη της μισθωτής εργασίας, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με χρηματοδότηση. Η δημιουργία ενός αποτελεσματικού κράτους και ενός κράτους δικαίου.
Η αναβάθμιση των υποδομών του νομού, με την βελτίωση του οδικού και αρδευτικού δικτύου για την Ερμιονίδα, όπως και η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι στις προτεραιότητες της προοδευτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα αναδείξει ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ