ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 1.935 προσλήψεων στις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ)

Ο ΑΣΕΠ δημοσίευσε προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 1.935 θέσεις διετούς διάρκειας στις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ).

Η προκήρυξη αφορά προσλήψεις ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του συγχρηματοδοτούμενο προγράμματος για τις ΤΟΜΥ.

Θα προσληφθούν υποψήφιοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικά:

Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδων/Ειδικοτήτων:

  • Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής/Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής ή Παθολογίας/Εσωτερικής
  • Παθολογίας και Παιδιατρικής, 942 θέσεων

Β’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδων/Ειδικοτήτων:

Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Διοικητικού – Οικονομικού και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) θέσεις Κλάδου:

  • Επισκεπτών-τριών Υγείας, 993 θέσεων

Στην περίπτωση που θέσεις της κατηγορίας:

α) ΠΕ κλάδου Νοσηλευτικής δεν καλυφθούν από πτυχιούχους ΠΕ θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής και στην περίπτωση που επίσης δεν καλυφθούν οι θέσεις από πτυχιούχους ΤΕ Νοσηλευτικής θα καλυφθούν από υποψήφιους κατηγορίας ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτών/τριών,

β) ΠΕ κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΠΕ, θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Κοινωνικών Λειτουργών,

γ) ΠΕ κλάδου Διοικητικού – Οικονομικού δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΠΕ, θα καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και στη συνέχεια αν δεν καλυφθούν από πτυχιούχους κατηγορίας ΤΕ κλάδου Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, θα καλυφθούν από υποψήφιους κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων. 

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω του υπουργείου Υγείας (tomy.moh.gov.gr) αίτηση συμμετοχής από τις 29 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου. Η προθεσμία υποβολής της τελικής εξατομικευμένης φόρμας υποβολής αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά εκπνέει με την πάροδο της 16ης Απριλίου.

Δείτε την προκήρυξη

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ