ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τεράστια τουριστική επένδυση στην Ερμιονίδα – Νέο project ύψους 119 εκατ. ευρώ !!!

Σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, στην Ερμιονίδα, δρομολογείται μία ακόμη τουριστική επένδυση, με αρχικό προϋπολογισμό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 119 εκατ. ευρώ.

Τo project, το οποίο υλοποιείται από την εταιρεία Plepi Land Development Ltd., με έδρα την Κύπρο, έχει πάρει τον δρόμο για ένταξη στο καθεστώς των Στρατηγικών Επενδύσεων, το λεγόμενο «fast track», και έτσι μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Το επενδυτικό έργο αφορά την ανάπτυξη ενός τουριστικού συγκροτήματος, που θα περιλαμβάνει μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα με υποστηρικτικές υποδομές και ειδικές εγκαταστάσεις, καθώς και πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους πιο… γαλαντόμους ταξιδιώτες.

Ο φάκελος της επένδυσης, που θα πραγματοποιηθεί σε μία έκταση άνω των 300 χιλιάδων τ.μ. στη θέση «Πλέπι» του δήμου Ερμιονίδας, έχει κατατεθεί στην Enterprise Greece και φέρει την επωνυμία «Hydra’s Art Residencies».

Εν αναμονή της Διυπουργικής Επιτροπής λοιπόν…

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ