Άδεια για πλωτή εξέδρα στο Πόρτο Χέλι

Άδεια για πλωτή εξέδρα εγκρίθηκε από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Χελίου.
Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 48 τ.μ. στη θέση Κόστα Πορτοχελίου μπροστά από ιδιόκτητη κατοικία, για λογαριασμό του κ. Κωνσταντίνου Παναγιώτη, με σκοπό την χρήση της για την πρόσδεση σκαφών και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης από την πλωτή εξέδρα, από και προς την ξηρά αντίστοιχα και εφόσον κάθε άλλος τρόπος πρόσβασης κρίνεται από την αρμόδια Λιμενική Αρχή ακατάλληλος, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, θα γίνει με την τοποθέτηση και χρήση σκάλας πρόσβασης διαστάσεων 5 τ.μ.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ανεύρεσης αρχαίων ή πολιτιστικής φύσης αντικειμένων κατά την διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης της πλωτής εξέδρας, οι υπεύθυνοι του έργου οφείλουν να τις διακόψουν και να ειδοποιήσουν αμέσως την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, προκειμένου να προβεί σε ενέργειες των αρμοδιοτήτων της.
πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ