Ύδρα: Μόνο καπνός αναδύεται από την χθεσινή φωτιά ψηλά της περιοχής του «Κρίταμι» (pics)

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά ψηλά της περιοχής του «Κρίταμι» στην Ύδρα και σύμφωνα με τις σημερινές φωτογραφίες

(του πρώην Δημάρχου Κ. Αναστόπουλου), μόνο καπνός αναδύεται από το σημείο της χθεσινής φωτιάς. 

Ας ελπίσουμε να εκλείψει και αυτό χωρίς να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. 

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης ευχαριστεί

«Χθες (20/06/2021) κατά τις απογευματινές ώρες εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων. Η κινητοποίηση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου και των υπηρεσιών του Δήμου μας υπήρξε άμεση ενώ ζητήθηκε συνδρομή τόσο από πεζοπόρο τμήμα όσο και από εναέρια μέσα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες ωστόσο στην περιοχή παραμένουν άνδρες και γυναίκες τις πυροσβεστικής υπηρεσίας για περιφρούρηση. Το γεγονός που μας προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η κλοπή της μπαταρίας από την γεννήτρια του συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή καθώς και η καταστροφή του σωλήνα σύνδεσης με τη δεξαμενή αποθήκευσης νερού. Τα οποία ευτυχώς αντικαταστάθηκαν άμεσα και συνέδραμαν την πυρόσβεση. Τα στοιχεία αυτά θα τεθούν στην κρίση του ανακριτικού της πυροσβεστικής που βρίσκεται ήδη στο Νησί μας.
Οφείλουμε ουσιαστικές ευχαριστίες στα στελέχη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ύδρας (Ιωάννη Γκανατσούλη, Παύλο Κόκκο, Ιωάννη Βούλγαρη, Στέφανο και Νεκτάριο Μαυρομμάτη, Χρήστο Δαλάκο, Νίκο Πλευρίτη, Ματίνα και Πόπη Δηλαβέρη, Κατερίνα Λεμπέση, Μιχάλη Χατζηκωσταντίνου και Γιώργο Σκόρρα) καθώς και στους συνδημότες μας Στράτο Μπίκο, Νικόλαο Κουκουδάκη και Παναγιώτη Παύλου για την ουσιαστική συνδρομή τους. Εγκάρδιο ευχαριστώ οφείλουμε στον υδραυλικό του Δήμου μας κ. Ιωάννη Βούλγαρη και στον οδηγό κ. Αθανάσιο Δασκαλάκη για την ολονύχτια συνδρομή και παρουσία τους στην περιοχή. Ευχαριστίες οφείλονται στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Μανώλη Καραμήτσο, στον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης κ. Μπελεγρή Ιωάννη και στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστασία Μαυρομμάτη για την συνδρομή τους.
Ουσιαστικές ευχαριστίες οφείλονται επίσης στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, στον Υφυπουργό  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο, στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιστράτηγο  κ. Κολουκούρη Στέφανο, στον  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχο κ. Αναστάσιο Παππά και στις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας που βρέθηκαν στο Νησί μας.
Μέσα στο 2021 θα δρομολογηθεί η επίλυση του ακανθώδους και επί δεκαετίες ανεπίλυτου προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Αυτό συμφέρει την Ύδρα και τους κατοίκους της!»

Πηγή: Ύδρας Πολιτεία

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ