Χρήστος Καλογρίτσας: Οι συζητήσεις για κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ στο Πόρτο Χέλι

Εντάσεις αλλά και διαφορές ισχυρισμών και εγγράφων καταγράφονται σήμερα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλήςπου καταθέτει ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, δηλαδή ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας.

Η κατάθεση Καλογρίτσα διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι όταν ο μάρτυρας δήλωσε ότι νοιώθει αδιαθεσία.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, επανέλαβε στην επιτροπή τον ισχυρισμό που καταγράφεται και στην δικογραφία, με βάση την οποία έχει συσταθεί. Υποστήριξε ότι του προτάθηκε το 2016 να είναι «μπροστινός» για την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού που θα στήριζε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Φέρεται να δήλωσε πως «το καλοκαίρι του 2016 με φώναξε ο πολυαγαπημένος μου φίλος Παππάς και μου είπε «καπετάνιε θα μας δώσεις το όνομα σου για κανάλι και τα λοιπά»;

Εγώ είπα πως «ήλθα μαζί σας»».

Επίσης αναφέρθηκε και σε συνάντηση με την εταιρία CCC στο Πόρτο Χέλι. Σημείωσε ότι «στο Πόρτο Χέλι ήλθαν κάτι άνθρωποι σταλμένοι από την άλλη πλευρά και πήγαμε στο Πόρτο Χέλι. Από τον Παππά είχα πάρει συγκεκριμένες οδηγίες. Δώσαμε τα χέρια μας. Ήπιαμε και κάτι ποτά και μεζέδες και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Ήταν και ο Τόμπρας. Εκεί υπήρχε μια συμφωνία φτιαγμένη. Εγώ αγγλικά δεν μιλάω. Μόνο Καρδιτσιώτικα μιλάω. Μου ανέφερε ο άνθρωπος αυτός πως έχει συμφωνήσει τη συμμετοχή του στο κανάλι. Εγώ αυτά δεν τα πολυπίστευα. Έχω μια δίκη μου άποψη για τις συνεργασίες με τους Άραβες. Όταν ειπώθηκε ότι με αυτή την εταιρεία θα κάνουμε το κανάλι είχα την αίσθηση ότι αυτό το κανάλι θα κατευθυνόταν από υπηρεσίες».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ