Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης: Να τα πούμε; (βίντεο)

Κάθε χρόνο σε κανονικές συνθήκες, η αίθουσα του χορευτικού μας άνοιγε διάπλατα μεταξύ Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς για ένα γλέντι που κατέκλυζε σωματικά και ψυχικά όλα τα μέλη της ομάδας μας!
Φέτος, είναι αντιληπτό πως αυτό δεν κατέστη δυνατό κι έτσι τα μέλη που επιθυμούσαν να απλώσουν διάπλατα τις ευχές τους, συμμετέχουν στο παρακάτω βίντεο!
Σας ευχόμαστε ολόψυχα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
Οι γιορτές να φέρουν στις ψυχές σας, όλα εκείνα που επιθυμείτε και ας ελπίσουμε μέσα στο 2022 να απαλλαγούμε από την πανδημία που αναμφίβολα δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις!
Μέχρι τότε, με αισιοδοξία, ας παλέψουμε για το σήμερα και το αύριο! Με τον χορό και την παράδοση, πάντα θα υπάρχει ελπίδα!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
#χοερ
  • Το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο, είναι τοπικό ερμιονίτικο τραγούδι και τραγουδιέται τις ημέρες των Θεοφανείων κατά την τέλεση του μοναδικού ερμιονίτικου εθίμου: “Γιάλα – Γιάλα”.
2022 ΕΥΧΕΣ #χοερ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ