Χάρης Μιχαήλ, CEO της MHV, που διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι

Η εταιρεία MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited, ανακοινώνει τον διορισμό του Χάρη Μιχαήλ στη θέση του CEO ο οποίος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα. H MHV είναι ο κοινός επενδυτικός βραχίονας των Invel Real Estate, PRODEA Investments και YODA GROUP, που κυρίως δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα και στον τομέα ανάπτυξης γης.
Το χαρτοφυλάκιο της MHV αποτελείται από πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σύγχρονα αναπτυξιακά έργα εντός και εκτός Κύπρου. Η επενδυτική πολιτική της εταιρείας επισφραγίζεται με την απόκτηση και διαχείριση εμβληματικών μονάδων όπως Parklane a Luxury Collection Resort and Spa, The Landmark Nicosia, Aphrodite Hills Resort  και Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι. Όσο αφορά τον τομέα των ακινήτων, η MHV είναι ιδιοκτήτης έργων όπως το Park Tower, την επικείμενη ανάπτυξη του Landmark Tower και τις οικιστικές μονάδες στο Aphrodite Hills Resort, ενώ παράλληλα μελετά σημαντικό αριθμό εγχειρημάτων και στους δύο κλάδους κυρίως στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.
Σε ανακοίνωση για τη θέση που αναλαμβάνει ο κ. Μιχαήλ, η εταιρεία αναφέρει: «Κατέχουμε πλέον ξεχωριστά έργα τα οποία έχουμε σκοπό να αναδείξουμε ως σημεία αναφοράς όχι μόνο για την Κυπριακή αγορά αλλά και για ολόκληρη την νοτιοανατολική Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Μιχαήλ θα είναι άξιος ηγέτης αυτού το οράματος, αφού διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο και μια εξαίρετη προσωπικότητα».
Parklane2
Ο Χάρης Μιχαήλ είναι διευθυντικό στέλεχος στον κλάδο του τουρισμού και των επιχειρήσεων, με πολυετή πείρα στην εταιρεία Hilton. Έχει συνεργαστεί με την Marriott International αφού διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Parklane a Luxury Collection Resort and Spa. Επίσης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia.  
Σήμερα υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου διαφόρων εταιρειών μεταξύ των οποίων: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας, Τhe Cyprus Tourism Development Company Ltd, Parklane Hotels Limited, ΜΗV Lifestyle Limited. Επίσης είναι  μέλος στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων. Είναι κάτοχος ΜΒΑ στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και BSc στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων από το Johnson & Wales University, ΗΠΑ.
πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ