«Φιλέτο» τριών οικοπέδων στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ

Ένα «φιλέτο» οικοπέδων στη Σαμπάριζα ξεχωρίζει από το eAuction IX, τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ, που είναι στον αέρα μέχρι τις 18 Μαΐου

Στα τουριστικά ακίνητα του eAuction IX του ΤΑΙΠΕΔ, που διεξάγεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΤΑΔ www.e-publicrealestate.gr, ξεχωρίζει το ακίνητο που αφορά τρία παραθαλάσσια οικόπεδα στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, με προνομιακή ανεμπόδιστη μαγευτική θέα στο νησί της Ύδρας.

Η περιοχή συγκαταλέγεται στις πλέον κοσμικές και αναπτυσσόμενες τουριστικά στην Ελλάδα και παρουσιάζει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για πολυτελή ξενοδοχεία, καθώς βρίσκεται κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, όπως το Πόρτο Χέλι, η Ύδρα και οι Σπέτσες..

Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στα θέρετρα του Porto Hydra και του Hydra Beach (2 χλμ.) και κοντά σε πολλές πολυτελείς εξοχικές κατοικίες αλλά και στον παγκοσμίως γνωστό και δημοφιλή προορισμό της Αρχαίας Επιδαύρου. Απέχει 14 χλμ. από το κέντρο της Ερμιόνης, 4 χλμ. από τη Θερμησία, 30 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και 175 χλμ. από την Αθήνα.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος υψηλού επιπέδου και παραθεριστικών κατοικιών.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ