Υπόθεση Eurologic | Οι μέρες περνούν… Γεωργόπουλος & Χρόνης δεν βγάζουν άχνα!

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Η πολύκροτη υπόθεση Logistic έχει λάβει διαστάσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τα στενά όρια του νομού Αργολίδας και ο κόσμος ζητά να μάθει τι συμβαίνει.
Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία του υποψήφιου Δημάρχου Αχαρνών Χρήστου Ηλιάδη, ο οποίος κατηγόρησε τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό για διαπλοκή, σκάνδαλα και παρανομίες.
Η καταγγελία του κ. Ηλιάδη έχει άμεση σχέση και με τους 3 από τους 4 Δήμους της Αργολίδας, καθώς ένας από τους ανθρώπους που κατήγγειλε δημόσια ο κ. Ηλιάδης για παρανομίες, είναι και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας λογιστικών υπηρεσιών με την επωνυμία Eurologic IKE, Βασίλης Λαμπρακάκης.
Ο κ. Λαμπρακάκης, σύμφωνα με την καταγγελία, την τριετία 2019-2022 εισέπραξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις από τον Δήμο Αχαρνών, τη στιγμή που οι φορολογικές και οι ασφαλιστικές του ενημερότητες ήταν πλαστές.
Μέσω της εταιρείας Eurologic IKE, o Βασίλης Λαμπρακάκης ανέλαβε οικονομικές υποθέσεις στους Δήμους Άργους Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, λαμβάνοντας πολλές χιλιάδες ευρώ ως αμοιβή.
Ο κ. Λαμπρακάκης εμφανίζεται δημόσια ως δραστήριος επιχειρηματίας και άνθρωπος του αθλητισμού, αφού εκτός από τα οικονομικά των Δήμων, ασχολείται ενεργά και με το handball, με την ιδιότητα του Προέδρου στον Διομήδη Άργους.
Οι καταγγελίες του κ. Ηλιάδη είναι ιδιαίτερα σοβαρές και αμέσως ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία με τον κ. Λαμπρακάκη, μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, ενώ έκανε λόγο και για σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, για τα οποία δεν είχε γνώση.
Ο κ. Καμπόσος έκανε το σωστό. Μάλιστα βγήκε ο ίδιος δημόσια και ενημέρωσε τον κόσμο για την παύση της συνεργασίας με την εταιρεία Eurologic IKE του κ. Λαμπρακάκη, προτού το θέμα λάβει μεγάλη δημοσιότητα.
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος όμως, παρόλο που οι μέρες περνούν, δεν έχουν πει κουβέντα για το θέμα!
Τι κι αν τους έχουμε ρωτήσει δημόσια μέσα από το Argolida Planet, τι κι αν μετά από εμάς, παρατάξεις και συμβούλοι της αντιπολίτευσης στους δύο Δήμους -όχι όλοι- τους απηύθυναν δημόσια ερωτήματα, αυτοί επιμένουν να μην απαντούν.
Δεν ξέρουν για το θέμα;
Δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα από αυτά που γράφονται και ακούγονται εδώ και μέρες;
Όταν από τα ταμεία των Δήμων τους, έβγαιναν χιλιάδες ευρώ προς την εταιρεία του κ. Λαμπρακάκη, η οποία κατηγορείται από τον κ. Ηλιάδη ότι είχε πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, δεν ασχολήθηκαν να ερευνήσουν με ποιον συνεργάζονται;
Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δήμος Επιδαύρου συνεργάζεται ακόμα με την εταιρεία Eurologic IKE;
Τι σχέσεις έχουν Χρόνης με Λαμπρακάκη;
Ο κόσμος ζητά να μάθει για την υπόθεση. Εδώ μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ, στενές συνεργασίες και οι Δήμαρχοι Χρόνης και Γεωργόπουλος παραμένουν σιωπηλοί.
Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν!
Σκοπεύουν να το κάνουν ή θα το περάσουν στο «ντούκου»;
Ιάσονας Μουσταΐρας
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ