Τ. Λάμπρου: Ο κ. Γεωργόπουλος ας μην απεκδύεται των ευθυνών του Δημάρχου!

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, μετά την ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας Κρανιδίου,

που γνωμοδοτεί αρνητικά για την προτεινόμενη από τον Δήμο θέση (Δισκούρι) εγκατάστασης καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ενώ παράλληλα έχει υποβληθεί κείμενο διαμαρτυρίας στην γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου, με υπογραφές δημοτών που διαφωνούν για την επιλογή του χώρου, βρήκε να πει την παρακάτω…. «εξυπνάδα»:

 «Καλούμε τους τρεις Δημοτικούς Συμβούλους, επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που έθιξαν με την επιστολή τους το θέμα του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συζητηθεί, να προτείνουν άλλο χώρο εντός των ορίων του Δήμου Ερμιονίδας στον οποίο θα μπορούσε να κατασκευαστεί το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς.»

Μάλλον, ο κ. Γεωργόπουλος, δύο χρόνια (και) μετά τις εκλογές, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το διακριτό των ρόλων: Δηλαδή πως η συμπολίτευση σχεδιάζει και η αντιπολίτευση ελέγχει. Αν, πάλι, μετά τον… όγκο του δημοτικού έργου που πιστεύει πως έχει παραχθεί, αισθάνεται πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του ως δήμαρχος, αν δεν έχει κουράγιο να συνεχίσει, ας παραιτηθεί και ας δώσει την θέση του σε έτερο μέλος του συνδυασμού του. Εμείς θα τους αντικαταστήσουμε συνολικά την 1η Ιανουαρίου 2024, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις. Ας μην βιάζεται λοιπόν να μας φορτώσει τις ευθύνες του!!!

Δήλωση Τάσου Λάμπρου

Δημοτικού Συμβούλου

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ