Τρισάγιο στη μνήμη του μεγάλου Ευεργέτη της Ερμιονίδας Κωνσταντίνου Δημότση

Αύριο, 7 Ιουνίου 2023, συμπληρώνονται 11 χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Κωνσταντίνου Δημότση ή Έλληνα, ο οποίος απεβίωσε στις 7 Ιουνίου του 2012.
Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες και δωρητές του Δήμου μας.
Άνθρωπος ξεχωριστός, ο Κωνσταντίνος Δημότσης του Νικολάου και της Θεοδώρας, γεννημένος το 1928 στο Κρανίδι, κατάφερε μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς του, η προσωπικότητά του να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας.
Είναι ημέρα, λοιπόν, που φέρνουμε στη μνήμη μας τη μεγάλη προσφορά και την ουσιαστική συνεισφορά του στην ανάπτυξη της πόλης του Κρανιδίου και γενικότερα του Δήμου Ερμιονίδας και της Κοινωνίας μας.
Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Δημότσης ή Έλληνας κληροδότησε με διαθήκη του, μετά θάνατον, στον Δήμο Ερμιονίδας ένα αγροτεμάχιο 8 στρεμμάτων στη θέση «Γκολέμι – Αγία Θεοδώρα» Κρανιδίου, 200.000€ για την ανέγερση του Κλειστού Γυμναστηρίου που θα φέρει το όνομα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ Ή ΈΛΛΗΝΑΣ», καθώς και το κτήριο της οικίας του στο Κρανίδι.
Αύριο, 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ. θα τελεστεί Τρισάγιο στη μνήμη του στο Νεκροταφείο Κρανιδίου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ