Τριήμερες εκδηλώσεις της Ι. Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης προς τιμήν του Αγίου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, αρχίζουν στην Ύδρα οι τριήμερες εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης

προς τιμήν του Αγίου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Στις 17.00 θα τελεσθεί ο Μικρός Ἑσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Στις 18.30 θα τελεσθεί ο Μέγας Εσπερινός στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, χοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ και των παρεπιδημούντων Σεβασμιωτάτων Αγίων Αρχιερέων.

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στην Ύδρα. Το πρωί θα τελεσθεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου. Στις 10.30 θα τελεσθεί η Δοξολογία και στη συνέχεια θα σχηματισθεί Λιτανευτική πομπή, η οποία θα καταλήξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Στις 17.00 θα τελεσθεί ο Εσπερινός της Αποδόσεως της εορτής στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Στις ιερές ακολουθίες θα ψάλει ο χορός “Άγιος Μακάριος Νοταράς” υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Αγγέλου Διαμαντοπούλου. Τελετάρχης των εκδηλώσεων έχει ορισθεί ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός.

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρος Αγίου Κωνσταντίνου και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ θα τελέσει το Κτιτορικό Μνημόσυνο του Μητροπολίτου πρώην Ύδρας κυρού Ιεροθέου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ