Τρεις σημαντικές αποφάσεις στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας

Μία ιδιαίτερα σημαντική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διεξήχθη χθες, αφού κατά την διάρκειά της ελήφθησαν τρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν:

1. Ψήφισμα, με το οποίο ο Δήμος Ερμιονίδας αντιδρά στην ανάρτηση των Δασικών Χαρτών στη μορφή που έχουν σήμερα, λόγω της πληθώρας των δυσκολιών που δημιουργούνται στην τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα παραθέτει και σειρά προτάσεων επί του θέματος.

2. Κανονισμός Κοινόχρηστων Χώρων, με τον οποίο για πρώτη φορά στο Δήμο Ερμιονίδας μπαίνουν τα θεμέλια της οργάνωσης όλων των κοινόχρηστων χώρων, όπως ορίζεται από τον ανωτέρω Κανονισμό.

3. Παραλαβή της μελέτης για τις κατεδαφίσεις επικίνδυνων ετοιμόρροπων κτισμάτων, όπου αφού ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, θα έχουμε πρώτη φορά στο Δήμο Ερμιονίδας μαζικές κατεδαφίσεις, οι οποίες θα εξασφαλίσουν ασφάλεια στους διερχόμενους και θα συμβάλλουν καθοριστικά στην υγειονομική εξυγίανση της κάθε γειτονιάς.

Πέραν των δρομολογημένων κατεδαφίσεων, καταγράφονται συνεχώς κτίσματα που χρήζουν παρεμβάσεων, ώστε να αποσταλούν στις αρμόδιες επιτροπές για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ