Τραυματισμός & διάσωση αλλοδαπού στο λιμάνι της Ερμιόνης

Διαπιστώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ερμιόνης, ότι το βοηθητικό σκάφος του Α/Ψ – ΚΑΤ σκάφους ”ASIA”, σημαίας Ιταλίας, περιστρέφεται γύρω από το νοητό άξονά του, χωρίς επιβαίνοντες, στον λιμένα Ερμιόνης.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την περισυλλογή από τη θάλασσα ενός αλλοδαπού, από έτερα βοηθητικά σκάφη, έχοντας τις αισθήσεις του, καθώς και την ακινητοποίηση και περισυλλογή του εν λόγω βοηθητικού σκάφους.
Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο εν λόγω αλλοδαπός και αφού μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ