Τρία σκάφη άρπαξαν φωτιά στις Σπέτσες

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου η Λιμενική Αρχή Σπετσών ενημερώθηκε για περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στα σκάφη “ΚΑΛΥΨΩ”, “ΡΟ – ΚΕΥΣ” και “ΕΛΙΝΑ” , τα οποία ελλιμενίζονταν στο παλιό λιμάνι των Σπετσών, χωρίς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή μετέβησαν, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, και Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σπετσών, τα οποία προέβησαν σε κατάσβεση της εν λόγω πυρκαγιάς.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ τα προαναφερθέντα σκάφη ανελκύστηκαν εντός ασφαλούς χώρου στην ξηρά. Επιπροσθέτως, τοποθετήθηκε προληπτικά πλωτό φράγμα, περιμετρικά της εν λόγω θαλάσσιας περιοχής από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σπετσών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σπετσών.

Φωτογραφία αρχείου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ