Το 11ο Catamarans Cup 2021 περνά από την Ύδρα (video)

Το Catamarans Cup International, o διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας για catamaran κρουαζιέρας,

επιστρέφει δυναμικά στα ιστιοπλοϊκά δρώμενα μετά την περσινή επιβεβλημένη αναβολή του λόγω πανδημίας.

Η Istion Yachting μετά από μία αξέχαστη επετειακή διοργάνωση δέκα χρόνων το 2019, δίνει και πάλι εκκίνηση στον εξαιρετικά δημοφιλή αγώνα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2021, φιλοξενώντας περίπου 300 συμμετέχοντες από 15 χώρες.

Συνδυάζοντας ιστιοπλοϊκή δράση και τελετές βράβευσης με παράπλευρες εκδηλώσεις, διασκέδαση και χαλαρωτικές διακοπές, το Catamarans Cup είναι ανοιχτό τόσο σε έμπειρους ιστιοπλόους όσο και σε οικογένειες ή παρέες χωρίς προηγούμενη ιστιοπλοϊκή εμπειρία. Τα φιλόξενα νησιά του Σαρωνικού, των Ανατολικών Κυκλάδων αλλά και οι παράκτιοι προορισμοί του Αργολικού κόλπου καλωσορίζουν κάθε χρόνο τα σκάφη του αγώνα και υποστηρίζουν θερμά το γεγονός.

Ένας δημοφιλής προορισμός με ανταγωνιστικό χαρακτήρα!
Φέτος οι Ανατολικές Κυκλάδες υπόσχονται ιστιοδρομίες με δράση και διασκεδαστικές εκδηλώσεις, τηρώντας πάντα τα τρέχοντα επιδημιολογικά μέτρα πρόληψης.

Η διαδρομή: Πειραιάς – Κέα – Κύθνος – Ύδρα – Πόρος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ