Το ωράριο λειτουργίας των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Ερμιονίδας

Σκοπός της λειτουργίας των βιβλιοθηκών είναι η προώθηση και η προαγωγή της γνώσης. Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες επιτελούν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες. Διαθέτουν τεκμήρια που καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών των αναγνωστών – χρηστών.
Κάθε χρόνο, πέραν της μόνιμης λειτουργίας τους, οι Βιβλιοθήκες σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς, σχολικές μονάδες, συλλόγους, διοργανώνουν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, επισκέψεις σχολείων, δημιουργικές δράσεις.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως συνέβη σε όλη την Ελλάδα, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του covid-19, οι Βιβλιοθήκες της Ερμιονίδας, αναγκάστηκαν να στερηθούν τις δια ζώσης επισκέψεις των φίλων αναγνωστών, καθώς και τις διοργανώσεις εκδηλώσεων.
Με σταθερά βήματα προχωρούμε να ξεπεράσουμε την πανδημία. Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου μας λειτουργούν κανονικά και καθημερινά, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.
Ως εκ τούτου, δράσεις και επισκέψεις και κάθε είδους δραστηριότητες, δρομολογούνται και μπορούν να πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.
Το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών της Ερμιονίδας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου από τις 16.11.2021.
Προς αποφυγή παρανοήσεων, αναρτούμε και πάλι τα ωράρια λειτουργίας των Βιβλιοθηκών Κρανιδίου και Ερμιόνης, καθώς και τα τηλέφωνα και το e-mail επικοινωνίας.
Ο Πρόεδρος
Δαμιανός Κουτούβαλης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ