Το χιουμοριστικό τηλεοπτικό σποτ για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου | ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο χιουμοριστικό σποτ ετοίμασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για να διαφημίσει τις ομορφιές των πόλεων και των χωριών, των παραλίων και των βουνών, των ιστορικών της τόπων.

Σκοπός, να πείσει όλους όταν σκέφτονται «διακοπές στην Ελλάδα» και το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό είναι τα νησιά της χώρας μας, να… ψάξουν στις μηχανές αναζήτησης την Πελοπόννησο, που «κρύβει» ένα νησί στο όνομά της!

Στο βίντεο με χιούμορ και ευχάριστη διάθεση οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της Πελοποννήσου προσκαλούν τους επισκέπτες να την επισκεφθούν.

Όπως αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο: «Καταγάλανα νερά, φανταστικό φαγητό, σημεία με ιστορία και απίστευτη ενέργεια έχει κι η Πελοπόννησος. Και δε θα μπεις και σε πλοίο! Μόλις δεις τις απίστευτες ομορφιές που κρύβει η Πελοπόννησος θα ξεκινήσεις τα σερτς στις μηχανές αναζήτησης και στα GPS: ΠΕ-ΛΟ-ΠΟ-ΝΙΙΙΙΙΖ».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ